Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Of wil een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor betalen met in3. De enige gespreid betaalmethode zónder rente en BKR registratie. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. 

Je betaalt geen rente of bijkomende kosten.

Betalen in termijnen kan vanaf € 100,00 per bestelling tot maximaal € 3000,00. Hieronder lees je hoe het precies werkt.

Wat is In3 – Gespreid betalen?
In3 voert namens ons, Eigen Tandoor, een toetsing uit op basis van de door jou opgegeven adres- en contactgegevens. Na het betaalproces op onze website voert In3 een korte analyse uit om het risico op wanbetalers zoveel mogelijk te beperken. Je kunt je indenken dat er helaas mensen zijn die na de eerste betaling nooit meer betalen, dit risico proberen wij samen met In3 zoveel mogelijk uit te sluiten. De eerste termijn betaal je direct en we sturen de bestelling na ontvangst van de eerste termijn zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk na 30 en 60 dagen betaald.

Hoe werkt In3 – Gespreid betalen?
Hieronder leggen we in een voorbeeld uit hoe gespreid betalen werkt. Je rondt de bestelling af en kiest op de afrekenpagina voor ‘In3 – Gespreid betalen’. Op datzelfde moment controleert In3 jouw gegevens. Je wordt doorverwezen naar de beveiligde server van Mollie. Daar kies je je bank, je vult je e-mailadres en telefoonnummer in en je geeft je geboortedatum op. Klik op “afronden” en je doorloopt de toetsing. Is de controle in orde dan betaal je meteen de eerste termijn. Je kunt hierna weer terug naar de pagina van eigentandoor.nl om een andere betaalmethode te selecteren.) Als de betaling is gelukt gaan we de bestelling zo snel mogelijk verzenden. De tweede en derde termijnen betaal je respectievelijk voor dag 30 en dag 60. Daarom ontvang je twee dagen van te voren een e-mail met daarin een link waarmee je kunt betalen, via iDEAL. Zo kun je de betaling makkelijk en vertrouwd voldoen. Wanneer beide termijnen zijn voldaan is het traject volledig afgerond.

Geen BKR-registratie
Door gespreid te betalen ga je geen lening aan. Je ontvangt gewoon drie afzonderlijke facturen met drie afzonderlijke betaaldata. Er is geen sprake van een lening en daarmee ook geen registratie bij het BKR. Wij stellen het natuurlijk op prijs als je de termijnen netjes op tijd betaalt.

Te laat of niet betalen?
Eigen Tandoor ziet gespreid betalen als extra service aan jou als klant. Daarnaast verzorgt In3 het volledige facturatie- en incassotraject. Wij willen je dan ook vriendelijk vragen om de betaaltermijnen te respecteren en tijdig te betalen. Je ontvangt maximaal één herinnering per termijn. Als je na 60 dagen één of zelfs beide termijnen niet hebt voldaan, krijg je nog één laatste herinnering.

Betaal je uiteindelijk helemaal niet?
Dan wordt de vordering overgedragen aan een incassobureau. Je bent dan incassokosten verschuldigd conform de Wet op de Incassokosten. Ook komen de kosten voor de inmiddels vervallen rente en de nog in de toekomst bijkomende rente bij het verschuldigde bedrag. Eigen Tandoor heeft op het moment dat de betaling volledig of ten dele uitblijft, geen invloed meer op het incassotraject. Je kunt enkel nog contact opnemen met In3. 

Net zo makkelijk als een, twee, drie

Hoe werkt betalen met in3?

1

Kies &
Check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2

1e betaling & verzending

Je voldoet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3

Betaal je 2e & 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Meer info

Voor meer informatie, bezoek:

https://payin3.eu/nl/