Eigentandoor.nl is de vrucht van jarenlange inzet en passie voor de woon- en tuinindustrie. Wij zetten al onze tijd, kennis en expertise in, om de meest unieke en baanbrekende producten te vinden en vindbaar te maken.

Onze passie

Elk product moet bij ons de beste prijs- kwaliteitsverhouding hebben! Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Onze bedrijfsfilosofie luidt niet voor niets: wat goed is voor onze klanten, is goed voor het bedrijf!

Onze visie

Genieten van het leven moet naar onze mening simpel zijn en simpel blijven. Het zijn uiteindelijk de kleine dingen die een grote verschil maken. Een tandoor in huis hebben is puur genot en wij willen deze ervaring graag met heel veel enthousiaste culinair liefhebbers delen.

Onze missie

Met dit gedachtegoed zijn wij op zoek gegaan naar een product, dat de tuin of terras helemaal zou moeten transformeren. De tandoor is met haar elegante design niet alleen een pronkstuk, bovendien is het met de talloze mogelijkheden, die het met zich meebrengt, een ware compagnon in de buitenruimte.

Om deze redenen, en veel meer, hebben wij besloten om dit top-product in het West Europese markt te introduceren.

Onze schitterende tandoor oven is vrij veelzijdig. Met haar inbreng kun je heerlijke, professionele en gevarieerde gerechten bereiden. De gerechten die in een tandoor worden bereid, zijn erg gezond en hebben een bijzondere smaak en aroma combinatie. Het is bewezen dat producten die in een (tandoor)oven worden bereid veel gezonder zijn dan bijvoorbeeld grillen op kolen.

Afhankelijk van de variant, kun je met een tandoor heerlijke brood mee bakken, soepen en gerechten bereiden, grillen, barbecueën of hele stuk kip of vlees zoals bijvoorbeeld een lamsbout in één keer bereiden.  

Voor wie waarde hecht aan gezond, comfort, esthetiek, smaak en gezelligheid met vrienden en familie is de tandoor een absolute must-have in huis en tuin. Iedereen met passie voor koken, iedereen die een uiterst uniek product wilt bezitten heeft nu een exclusieve kans!

Waar wacht je nog op? Ontdek het voor jezelf en we staan garant dat je niet teleurgesteld zijn van de resultaten. Sterker nog, je zult versteld staan van je eigen kookkunsten.

Benieuwd naar dit baanbrekende product? Bekijk het korte filmpje hieronder: