1 persoon

35 minuten

INGREDIËNTEN

Aantal

Product

Hoeveelheid

1

Bladerdeeg

800 gram

1

Lam (pulp)

600 gram

1

Uien

600 gram

1

Zout en peper

naar smaak

BENODIGHEDEN

Tandoor-broodbakhandschoenen

BEREIDEN

Klik op de pijltjes om de paragraafinhoud te zien.

1 - Samenvatting

Maak driehoekjes van bladerdeeg. Lams- en uienpulpvulling. Zout en peper worden naar smaak toegevoegd. Nadat u het deeg met water hebt bevochtigd, bevestigt u de driehoeken aan de wand van de tandoor en wacht u tot zich een gouden korst vormt.

Rol het deeg uit. Doe fijngehakte lamsvleespulp en uien erin. Kruid met peper en zout. Wikkel in driehoeken.

Plak de broodjes aan de wanden van de tandoor, zoals weergegeven in de afbeelding. Vooraf kan de zijde, die aan de wand gaat plakken, licht bevochtigd worden met water.

 

Wacht op de vorming van een gouden korst en volledige gereedheid van het vlees.

De gebakken broodjes kunnen uit de tandoor worden gehaald en geserveerd worden.

 

Smullen maar!